Over ons

Passie voor horloges

Mijn liefde voor horloges begon vanaf het moment dat ik mijn eerste horloge kreeg, dit was op mijn verjaardag in Januari 2013. Vanaf dat moment ben ik me er steeds meer mee bezig gaan houden en ik begon het steeds leuker en interessanter te vinden. Ik heb toen voor mijzelf als doel gesteld dat ik binnen een jaar vanaf die dag mijn eerste eigen Rolex zou kopen, dit is gelukt en inmiddels ben ik heel wat mooie horloges verder. Ik heb inmiddels een team samengesteld met mensen waarmee ik deze passie voor horloges deel, van daaruit is Mobacwatch ontstaan.

Over Mobacwatch

Wat begon bij de komst van mijn cadeau is uitgegroeid tot een enorme passie voor horloges. Ondertussen is ons team enorm gegroeid met mensen waarmee ik deze passie deel.

Eerlijke prijzen

Wij vinden dat je iedereen de kans moet krijgen om een mooi horloge aan te schaffen, vandaar dat wij prijzen bieden die ook voor jongeren betaalbaar zijn. Wij hebben ervoor gekozen om onze producten direct vanuit de leverancier te versturen, zo kunnen wij enorm besparen op onder andere transport, opslag en verpakkingskosten en kunnen we jou een eerlijke prijs aanbieden. 

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat jij altijd kunt bestellen met GRATIS verzending.