Bestelling en Levering

Gemiddelde levertijd

Om ervoor te zorgen dat wij eerlijke prijzen kunnen hanteren voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te verzenden. hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport, opslag, en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-14 dagen.

Het kan zo zijn dat een bestelling wat vertraging oplevert. Heb je na 18 dagen nog niets ontvangen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Bestelling niet compleet? 

Wij werken wereldwijd met verschillende leveranciers samen. Het kan daarom voorkomen dat producten vanaf verschillende leveranciers verzonden worden en je je producten afzonderlijk van elkaar ontvangt.

altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

* Met uitzondering op GRATIS artikelen.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen eenvoudig je pakketje volgen.

klik hier om je bestelling te volgen>>

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veel gestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.